Gyvlon Gietvloer
<h3>Onze oplossingen voor </h3>
<h1>vloeren met vloerverwarming én koeling</h1>
<p> </p>

Onze oplossingen voor 

vloeren met vloerverwarming én koeling

 

Vloeren met een vloerverwarmings- en vloerkoelingssysteem met een lage temperatuur bieden veel voordelen: laag in energie verbruik, een gelijkmatige, zachte en gezonde kamertemperatuur, ruimtebesparing, ect. Vloerverwarming is geschikt voor elke vorm van warmteopwekking via: zonne-energie, geothermische energie, olie, gas, elektriciteit.

De Gyvlon® Gietvloer CLASSIC® en THERMIO®+ worden gecombineerd met een vloerverwarmingssysteem met lage temperatuur. Dit garandeert niet alleen een maximaal comfort maar zorgt ook voor een lager energieverbruik. Onze dekvloeren bieden veel voordelen in vergelijking met een zandcement smeervloer:

  • sneller op de gewenste hogere temperatuur;
  • een betere temperatuurregeling;
  • een homogene kamertemperatuur;
  • een hoger verwarmingsrendement.

Sinds 1 januari 2013 zijn bovendien voor alle gebouwen de Thermische Voorschriften 2012 van kracht. De prestatie-eis van deze nieuwe voorschriften is gunstig voor vloeren met vloerverwarming. 

Gyvlon® Gietvloer THERMIO®+ is speciaal ontworpen om bij deze ontwikkeling aan te sluiten. Bovendien biedt deze gietvloer hogere prestatiegaranties. THERMIO®+ zorgt voor: 

  • Meer prestaties: tot 30% stijging van de thermische emissiecoëfficiënt en dus gemaximaliseerde prestaties van uw vloerverwarming;
  • Meer comfort: tot 80% meer thermische diffusie, veel snellere temperatuurstijging en een onmiddellijk gevoel van comfort;
  • Meer besparing: tot 8% besparing op uw stookkosten.

 

Wist u dat?

Kiezen voor een van onze anhydriet dekvloeren betekent ook bijdragen aan het behoud van het milieu. Ons anhydriet bindmiddel bestaat voor 95% uit gerecycleerde materialen.