Gyvlon Gietvloer
<h1>Vlakheid van de vloer</h1>
<p> </p>

Vlakheid van de vloer

 

Bij een project voor nieuwbouw of renovatie is het van essentieel belang om te zorgen dat de ondergrond zo vlak mogelijk en stevig is, alvorens de gewenste vloerbedekking wordt gelegd.

De hoge vloeibaarheid van onze zelfnivellerende Gyvlon® Gietvloeren zorgt voor een uitzonderlijk vlakke vloer op elke soort ondergrond (betonplaat, houten vloer etc.). 

Deze prestatie zorgt ervoor dat tegels van zeer grote afmeting (meer dan 60 x 60 cm) rechtstreeks op de vloer kunnen worden gelegd. Grootformaat tegels zijn een belangrijke markttrend. 

De perfecte gelijkmatigheid van het afgewerkte oppervlak maakt het ook mogelijk om makkelijk een professioneel resultaat te bereiken als u zelf uw vloerbedekking wilt leggen. De vloeren hebben ook een esthetischer karakter omdat er geen lelijke dilatatievoegen zijn bij de deuropeningen of midden in een grote woonkamer.

Onze producten zijn ideaal voor renovatie als u naar een homogene en dunne dekvloer op zoek bent (tot 1 cm). We hebben oplossingen op maat voor de renovatie van houten vloeren die moeten voldoen aan een dubbele eis van lichtheid en perfecte vlakheid.

 

Wist u dat? 

Het mogelijk is met de producten van Gyvlon® Gietvloer zeer grote oppervlakken (tot 800 m2) zonder voegen te realiseren, ook bij de deuropeningen. Zo behoudt uw vloer zijn esthetische uitstraling.