Gyvlon Gietvloer
Over Gyvlon<sup>®</sup>

GYVLON® GIETVLOER

in cijfers
+ Ruim 30 jaar ervaring

+ 100%

geografische dekking

in heel Nederland én België


+ 85 miljoen

m2 gerealiseerd met

Gyvlon® Gietvloer

Gyvlon® Gietvloer: een productgroep van ANHYDRITEC®

Specialist op zijn vakgebied

Gyvlon® Gietvloer is een productgroep van het bedrijf Anhydritec®, expert in anhydriet (calciumsulfaat) oplossingen. Anhydriet is een uniek materiaal dat onze dekvloeren unieke voordelen ten opzichte van cement dekvloeren geeft.

Expertise en erkende kwaliteit

Ons Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zelf-nivellerende gietdekvloeren en ontwerpt innovatieve toepassingen op maat voor alle soorten gebouwen.

Gyvlon® Gietvloer is een complete productlijn gietdekvloeren die  industrieel wordt vervaardigd in betoncentrales. De gietvloerspecie wordt daarna kant-en-klaar geleverd door betonmixers en vervolgens ter plaatse verpompt en gegoten. Specieproductie op de bouwplaats is ook mogelijk via mobiele installaties.

In elke fase van een project, vanaf de voorbereiding tot en met de afwerking verwachten wij strikte naleving van de normen, van de technische aanbevelingen en van onze adviezen.

Een nationaal netwerk


De productlijn Gyvlon® Gietvloer wordt op de markt gebracht door een netwerk van specieproducenten en vloerenbedrijven in heel Nederland én België zodat de lokale dienstverlening kan worden gewaarborgd. 

De implementatie van onze producten wordt gewaarborgd door gecertificeerde en getrainde vloerenbedrijven die de garantie vormen voor een hoog kwaliteitsniveau.

Op onze hele productlijn zijn CUR-107, NEN 2742-2007, NEN-EN 13813, NEN-EN 13454 en BRL 4309 van toepassing.